Shows

Tafelgoochelen

Dit is de meest geboekte act. Alles wordt van zeer dichtbij vertoond waardoor de verbazing bij het publiek extra groot is. Trucs met kaarten, balletjes, elastiekjes, munten, touwen en gedachtenlezen komen allemaal aan bod.

Trucs en magie die veel mensen alleen van TV shows kennen, gebeuren nu in het ECHT! Het publiek zal zijn ogen niet geloven.

Dit is een ware show die voor alle gasten geschikt is.

Beursgoochelen

Goochelacts trekken altijd de aandacht. Het is vermaak waar mensen graag even bij stil staan om zich te verwonderen over de trucs die zij voor hun neus zien gebeuren. Beursgoochelen is daarom dé manier om bezoekers naar een stand te krijgen tijdens een beurs of evenement.

 

Podiumshow

Niets is leuker dan een show op locatie waarmee Dave je van de ene in de andere verbazing laat vallen.

Deze show is voor iedereen geschikt en is te boeken vanaf 10 tot 60 minuten.

 

Workshop Goochelen

Beleef zelf hoe het is om goochelaar te zijn. In een paar uur tijd neemt Dave je mee in de magische wereld en legt je de geheimen achter de trucs uit. Uiteindelijk kun je er zelf ook een paar

 

Gasten ontvangen

Een geslaagd feest of evenement begint met een goede ontvangst van de gasten. Dave weet als geen ander hoe je dit op magische wijze moet en als een ware gastheer ontvangt hij mensen op een bijzondere manier. De ideale manier om het ijs te breken!

 

Goochelen op maat

Ieder evenement is uniek en soms is er net even iets extra’s nodig. Bij goochelen op maat houdt Dave rekening met specifieke thema’s en kunnen dingen als bedrijfslogo’s, foto’s en slogans in de magische momenten worden verwerkt.

 

 

Recensies

“Super leuk! Wat een leuke toevoeging op het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Mijn ouders en alle gasten waren super enthousiast over het verrassende optreden van Dave. Dikke aanrader!

Layla van Orsouw

“Dave heeft opgetreden op ons personeelsfeest tijdens een casino avond met een special act. Dat was het goochelen van Dave. Het was het mooiste van allemaal. Zeker een aanrader voor iedereen.

Rick Groenendaal

WEMO Nederland

“Als goochelaar weet Dave te entertainen/ amuseren in de breedste zin van het woord. Hij weet mensen te verassen en mee te nemen in zijn act op maat, deze wisselt per locatie en publiek. Ik ben dan ook trots dat Dave, mede door het volgen van de acteerlessen via acteerstudio P-act , elke keer weer een professionele act neer zet!

Petra Kachelland